Snowboardschoenen

Nieuwe snowboardschoenen kopen?

Hoe gaan we te werk bij Aqua Sport? 

  1. We nemen een nauwkeurige voetafdruk met de podoscoop. Waarop we een duidelijk beeld krijgen van zowel de lengte, de breedte en de ondersteuning van uw voet. Indien we bij deze afdruk een tekort aan ondersteuning opmerken kunnen we overgaan tot het uitwerken van op maat gemaakte zolen die u terug de nodige ondersteuning zullen geven tijdens het snowboarden.
  2. Wij hebben als Aquasport een ruim assortiment aan snowboardschoenen. Tussen deze modellen zit er een opbouw in qua sportiviteit alsook verschillende pasvormen. Met andere woorden wij hebben van zeer zachte tot zeer harde binnen en buitenschalen tot uwer beschikking, met zowel brede als smalle pasvormen.
  3. Vervolgens vragen wij u naar het desbetreffende snowboardniveau en aan de hand van al deze factoren gaan wij u een aantal modellen laten passen.
  4. Uiteindelijk komen we in overleg met u tot de perfecte snowboardschoen. Wij werken met thermisch vervormbare binnenschoenen die volledig naar uw voet te zetten zijn. Indien u het wenst kunnen we ook altijd overgaan tot het op maat maken van uw binnenschoenen aan de hand van de Thermoliner Central High van Sidas. Deze wordt als het ware rond uw voet gegoten en biedt u een zeer direct snowboardgevoel. Tijdens het rondwandelen in de winkel kan u altijd genieten van een drankje aan de Après-skibar.
  5. Na-verkoop procedure: Als u na uw snowboardvakantie toch nog problemen mocht hebben met uw schoenen kan u altijd terug binnen springen en zullen wij kosteloos de nodige maatregelen treffen ter verbetering
  6. Wat betreft deze maatregelen zijn er verschillende opties; een verbreding van de buitenschaal, de nodige aanpassingen aan de binnenschoen,...

SEO by DeZignCrew | Sitemap | Advertising by Groenegids